Systemdesign, prosjektering og drift av AV-løsninger

Tjenester

Tjenester

Tjenester

Gjennom mange år har vi bygget opp en unik kompetanse på systemdesign for å sikre en vellykket prosjektleveranse innen AV-løsninger, videomøter, VDC og digital signage. Vi tar kundens behov på alvor, og setter brukergrensesnitt, driftssikkerhet og effektiv tilpasning til arbeidsprosesser i høysetet.

3C Technology kan bistå deg med i alle faser av prosjektet – fra teknisk tilrettelegging via design og implementering av løsninger til opplæring.

 • Systemdesign

  Fra brukervennlige møterom til komplette bygg-leveranser

  Vi har kunnskap og erfaring i å utvikle løsninger for lyd og bilde som er kostnadseffektive, driftssikre og enkle å betjene.
  Med utgangspunkt i brukernes forventninger designer vi løsninger som ivaretar dagens behov samtidig som morgensdagens muligheter tas hensyn til.

  Vi hjelper deg å utvikle gjennomtenkte løsninger for alle romtyper, med konsistente løsninger for betjening og drifting.

 • Prosjektering

  Hvorfor ikke gjøre det riktig første gangen ?

  3C Technology bistår med utvikling og testing av løsninger. Vi spiller en aktiv rolle i prosjekter ved å utarbeide strukturer på kabling, føringsveier, tilkoblingspunkter mv, men kan også bistå i å utvikle spesielle løsninger for å dekke nettopp dine behov.

  Eksempler på oppgaver under prosjektering kan være spesielle behov for implementering av styringskommandoer i et touchpanel, integrasjon mot byggsystemer, bygge inn streaming i løsninger for videomøter og mye mer.

  Vi tegner inn løsninger for lyd og bilde i standard plan- og himlingstegninger, og leverer all nødvendig dokumentasjon og opplæringsmateriell.

 • Prosjektledelse

  Riktig leveranse til avtalt tid og kost ?

  Godt systemdesign er ikke nok. I virkeligheten er det en stor oppgave å koordinere og lede AV-prosjekter. For det første krever denne type leveranser utstrakt koordinering med så forskjellige fagdisipliner som:

  Entreprenør – elektro – himlingsmontør – snekker – arkitekt – interiørkonsulent – ergonom

  Vi styrer prosjektet fra A til Å, basert på prosjektplaner med definerte milepæler, samtidig som vi benytter et omfattende og utprøvd dokumentsystem for løpende rapportering, risikoanalyse, endringshåndtering og konsekvensvurdering.

  Overlat til oss å kjøre prosjektet, så vil vi hjelpe deg å oppnå målet.

 • Programmering

  Ta kontrollen !

  I mange møterom, auditorier og samhandlingsrom har det ofte vært utstyret somhar bestemt hvordan løsningen skal styres, og ikke hvordan utstyret er tenkt brukt.

  Vår fokus er å bygge intuitive, brukervennlige løsninger, der brukerne opplever å få utført de funksjonene de ønsker uten å måtte tenke på hvilket utstyr som må betjenes.

  3C Technology designer og programmerer styringssystemer fra Crestron, og har topp sertifiserte programmerere på huset.

 • Opplæring

  Nøkkelen til suksess ligger i god fundamentering

  Uansett hvor godt systemdesign og brukergrensesnitt en AV-løsning har, vil behovet for brukeropplæring være til stede.

  Vi har mange års erfaring i opplæring på flere nivåer, og arrangerer kurs og opplæring for brukere, super-brukere, servicepersonell

  Vi er sertifiserte og erfarne kursholdere i:

  • Brukerkurs for AV-løsninger og videomøter som Cisco og Starleaf
  • Presentasjonsteknikk
  • PlayIPP Digital Skilting
  • OnVisit Besøkssystem

   

  3C Technology tilbyr ferdige kursmoduler, men kan også skreddersy kursopplegg etter dine behov.

 • Møteromsdoktoren

  Få en gratis og uforpliktende gjennomgang og vurdering av møterommet.

  Vi tilbyr å utføre en befaring og vurdering av møterommet ditt helt gratis.

  Med mange års erfaring i å lage gode løsninger for våre kunder, vil vi gi deg en rapport med anbefalinger i forhold til hvilke grep som kan være fornuftige, samt en teknisk vurdering av eksisterende utstyr.

  Det er ingen forpliktelser ved å takke ja til dette.

 • Service & vedlikehold

  Service & vedlikeholdsavtale

  3C Technology AS har opparbeidet gode rutiner på service og support.

  På vårt hovedkontor på Lierstranda sitter våre teknikere som tar i mot henvendelser fra våre kunder. Under våre serviceavtaler, kan kunde melde inn feil i vårt ticket system. Her vil det bli opprettet et unikt servicenummer og all historikk blir loggført.

  Med en service og vedlikeholdsavtale sikrer man seg at alle garanti-forpliktelser ovenfor leverandør overholdes. Kunden får en årlig gjennomgang og overhaling av installert utstyr, utført av våre erfarne teknikere. Statusrapport på AV-utstyret og råd til eventuelle endringer.

  Responstider
  Innenfor 08-16 på hverdager opererer vi med opp til følgende responstider.

  – 30 min telefon-support
  – 2 t remote support
  – 8 t on-site support

  Andre tidsrom og andre responstider kan tilbys.

  Kontakt oss i dag for en gjennomgang av dine behov.

  Gå til vår support-portal HER

error: Content is protected !!