VDC & BIM - komplette løsninger for big room og VDC-støtte i møterom

VDC

Virtual design and construction

VDC

VDC, ICE og BIM gir kostnadsbesparelser og raskere bygging

Virtual Design & Construction

VDC (Virtual Design & Construction) gir deg mulighet til å redusere kostnader, oppdage feil på et tidlig stadium og samhandle enkelt med alle involverte parter fra arkitekt, byggherre, prosjektleder og fagarbeidere.

Bygningsinformasjonsmodellering (BIM) omfatter 3D-modellering og datainngang av fysiske objekter. Det innebærer praktisk talt å bygge et objekt statisk og med tilhørende informasjon. VDC bruker derimot BIM-modeller for å planlegge byggeprosessen fra begynnelse til slutt. Den setter søkelys på konstruksjonsplanleggingen av BIM-modellen og inkluderer elementer som budsjett, kostnadsestimering og planlegging.

VDC big room

Vi viser deg hvordan du best tilrettelegger for VDC i møterommet eller brakkeriggen

Ledende aktører i bransjen har, gjennom flere år, systematisk gitt oss tilbakemeldinger om ønsker og behov for hvordan lokaler for VDC møter skal fungere for dem.

Vi forstår behovene, og kan hjelpe deg med gode løsninger som understøtter metodikken. Enten du trenger en egnet touchskjerm i brakka eller et stort big room for prosjektering, så har vi erfaringen og kompetansen til å lage den perfekte løsningen til ditt formål.

For å holde oss oppdatert på prosessene, så har vi også et tett samarbeid med Lean Communications, som kjører kurs i alt fra virtuelle klasserom til digitalisering, prosjektering mm.

Gjennom samspill med våre klienter har vi lang erfaring i å utvikle konsepter for ulike lokaliteter og rom der brukeren står i sentrum. Det gjør det enkelt å delta og samhandle i modellene og dermed hente ut maksimal effekt av samhandlingen som VDC tilbyr.

Whats in it for me?

Forståelse

Grundig utviklede konsepter basert på dyp forståelse for behovene.

Teknologi

Produkter fra ledende produsenter med høy redundans.

Fremtidsrettet

4K støtte, AV-over-IP og fleksibel USB håndtering mot alle enheter.

Leie

Våre løsninger kan leies i prosjektets løpetid.

Skreddersøm

Vi tilpasser løsningene til å matche 100% til dine behov

Hva vi kan gjøre for deg?

Behov og ønsker om hvordan VDC skal fungere varierer fra klient til klient, men den grunnleggende funksjonaliteten er relativt lik i de fleste tilfeller. Vi samarbeider tett med sentrale aktører, og vår ekspertise på området vil bidra til at din organisasjon når målene for høyere effektivitet, raskere byggeprosesser og kostnadsbesparelser.

Jeg vil vite mer om VDC løsninger tilpasset vår bedrift.

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg angående VDC og ICE room.
3C Technology er forpliktet til å beskytte og respektere personvernet ditt. Vi jobber hardt for å følge det regelverk om personvern som til en hver tid er gjeldende.
error: Content is protected !!