Skreddersydde BIG-rooms og ICE-rom til dine VDC-behov. Solid erfaring med tilpasning og levering av løsninger for 2D/3D/VR. T: 328 567 00 VDC - 3C Technology | Audiovisuell ekspertise for deg !

VDC

Virtual design and construction

VDC

VDC-løsninger – BIG-rooms & ICE-room

Basert på vår lange erfaring med design og implementering av kontrollrom, operasjonsrom og samhandlingsrom til bl.a. oljebransjen, sykehus og AMK, har vi sammen med flere av våre kunder innen bygg- og anlegg utviklet særdeles brukervennlige konsepter for VDC-rom.

Enten behovet er et intuitivt BIG-room eller et ICE-room for effektive oppdateringer, så skreddersyr vi løsninger etter ditt behov. Vi forstår dine utfordinger og lager rom som er tilrettelagt etter dine arbeidsprosesser og din prosjektstyring.

Opplev effekten av å gå inn i f.eks. Solibri modellen din ved bruk av VR-briller, og samtidig få den samme informasjonen vist på skjermer både i rommet og kanskje til andre lokasjoner i sanntid.

Det er mange “buzzwords” innen dette fagområdet. I bunn og grunn så dreier det seg for vår del om å skape brukervennlige løsninger som støtter AEC prosjekter (Architecture-Engineering-Construction) ved å tilrettelegge for enkel bruk av BIM (bygningsinformasjonsmodeller) og VR  i rom som er designet med tanke på å avholde ICE-møter (Integrated Concurrent Engineering) som en del av VDC-metodikken (Virtual Design & Construction) utviklet ved Stanford University.

Vi kan enkelt skalere våre konsepter i forhold til rommenes størrelse, antall deltakere, visningsbehov, behov for video-kommunikasjon mv.

Kontakt oss i dag for å avtale et uforpliktende møte.

error: Content is protected !!