Ressurs-booking - RIO Companion gjør ressurs-booking enkelt

Ressurs-booking

Ressurs-booking

RIO Companion - si hei til en bedre arbeidsdag!

Vil du utnytte plassen bedre? Kaste bort mindre tid i organisasjonen? Gjøre det enklere for ansatte å booke pulter i åpent landskap? Ha kontroll?

Med RIO Companion får du et svært brukervennlig og skalerbart system for ressurs-booking. I en ryddig app eller på nett ser du lokalene dine visualisert i 3D. Og du kan trykke og velge eller du kan søke.

Trenger du en pult med to skjermer i nærheten av en bestemt kollega? Bare søk på kollegaen, sett kriterier for utstyr og velg den pulten som passer.

Og du kan like gjerne booke møterom, stillerom, telefon-pods i samme system.

Eller hva med skap, sykler og parkering? Alle tenkelige resurser kan legges inn i RIO Companion.

Systtemet utvides også sømløst med sensorer.

Bevegelses-sensorer kan få utstyret i et møterom til å slå seg på når noen går inn. Og kanskje enda viktigere – slå seg av når ingen er i rommet.

Nærhets-sensorer kan vise om en pult, stillerom e.l. er opptatt.

Snakk med oss i dag om hvordan RIO Companion kan gjøre hverdagens enklere med økt utnyttelse av ressursene og mer fornøyde medarbeidere.

Produktark RIO ROL Intelligent Office

RIO Study - Få hele bildet

På kontorer med tradisjonell arbeidspraksis er sjelden belegget på pulter over 60%. På grunn av møter, trening, permisjon og sykdom osv. vil gjennomsnittlig utnyttelse  rundt 45% faktisk anses som normalt, til tross for hva de fleste ledere forventer. Men det er ingen grunn til å gjette. Nå er det en enkel måte å finne ut av faktisk bruk.

RIO Study er en definert test sover 2 måneder om lar deg ta informerte beslutninger basert på hvordan arbeidsområdet faktisk brukes.

Gjennom sensorer registrerer systemene aktivitet ned til skrivebordnivå. Basert på disse dataene produseres en bruks-rapport som tydelig viser hvor ofte skrivebord, rom og ressurser er i bruk eller tomme.

Så slutt å gjette. Book en  RIO-Study og få fakta. Bruk deretter innsikten til å ta smartere beslutninger. To måneder er alt som trengs.

Med et minimum av krefter og investeringer!

RIO Companion ressurs-booking

Datadrevet beslutningstaking

RIO Study måler hvordan skrivebord, rom og ressurser brukes gjennom arbeidsdagen over et representativt utvalg dager. Den bruker sensorer for å gi sanntids-statistikk over faktisk bruk, og varmekart for å visualisere arbeids-strømmer. I løpet av 2-3 måneder har du en rapport som gir verdifull innsikt i hvordan anlegget ditt blir brukt.

Hvordan det fungerer

  • Installer sensorer
  • Samle inn data (2 måneder = standard)
  • Kart belegg og arbeidsflyt
  • Planlegg/optimaliser plass basert på funn

MER INFO

error: Content is protected !!