Referanser

Referanser

Referanser

Vi har et mål om at hver eneste kunde skal kunne brukes som referansekunde. Og per i dag har vi et stort antall fornøyde kunder, som viser oss fornyet tillit ved å komme tilbake når nye behov dukker opp.

Kontakt oss gjerne for kontaktinformasjon og ytterligere detaljer.

Møterom

Gjennom årene har vi levert et stort antall møterom i alle varianter. Felles er at de alle er brukervennlige og driftssikre uavhengig av hvor teknisk avanserte løsningene i bakkant er.

AKA Eiendom AS

 

I samarbeid med Office Center Hønefoss AS har vi hatt gleden av å levere en komplett gjennomarbeidet løsning, der alt er bygget rundt optimale brukeropplevelser. Alle signaler kan rutes fra rom til rom, og med en Crestron Fusion programvare-plattform er rommene ekstremt enkle å betjene. Faktisk behøver man ikke betjene i det hele tatt !

Når du skal ha et møte booker du møterom i Outlook slik du pleier, eller i Crestron Pinpoint app’en på telefonen din. Der ser du også hvilke rom i nærheten som er ledige når.

I det du kommer til møtet, kjenner rommet deg igjen, eller i hvert fall telefonen din, og rommet blir automatisk bekreftet opptatt. Hvis du vil kan du legge inn i Pinpoint profilen hva som skal skje når du går inn i rommet – f.eks at skjerm eller projektor skal velge «Presentasjon». Uansett vil skjermen slå seg på og vise en intern «TV-kanal» med nyheter og aktuelle bedrifts-hendelser. Samtidig er det uhyre enkelt å betjene rommene. Store touchpaneler på bordet er satt opp med logiske knapper. Skal du se på TV velger du «TV». Skal du blende av glassveggene i rommet trykker du på «blending».

Hvis eksterne skal delta i møtene trykker du på «Videokonferanse», og med et trykk har du koblet deg opp mot det virtuelle møterommet der andre kan koble seg opp med videoutstyr, Skype, web-leser eller bare ringe inn. Systemet for info på skjermer og projektor heter PlayIPP, og brukes også i resepsjonen og venteområdet, slik at informasjon automatisk oppdateres, og man kjapt kan oppdatere all info via et enkelt web-grensesnitt.

Møterommene er utstyr i henhold til størrelse og layout, og det er benyttet noe skjerm (opp til 98 tommer !) og ellers laserprojektorer med takinnfelte lerret og heiser.
Videokonferanse ivaretas av Cisco systemer i to av rommene, samtidig som man enkelt kan koble opp til det virtuelle møterommet.

Crestron Fusion og Crestron Pinpoint er tatt langt i dette prosjektet, og i tillegg til intern kompetanse med alle sertifiseringer har vi samarbeidet med Crestrons utviklingsavdeling i USA for å levere dette spydspiss-prosjeket. Alt utstyr er nøye integrert i rommene for å være minst mulig synlig når det ikke er i bruk. Rommene fremstår som svært delikate, og ikke minst behagelige å jobbe i.

AKA Eiendom AS har fått et flott møteromssenter med svært smidig og enkel betjening som gjør det intuitivt og effektivt å avholde alle typer møter

Magazinet, Quality Hotel Grand

 

Denne installasjonen har det meste og beste av tekniske løsninger som er tilgjengelig i 2016. Det gamle biblioteket på Kongsberg er omgjort til et flerbruks konferanse og event-hus av beste klasse.  Hovedsal og tilhørende saler kan slåes sammen eller fungere enkeltvis.

Den tekniske løsningen inneholder lyd og bildedistribusjon styrt med Crestron styring. I tillegg til å styre lyd og bilde er det også installert grensesnitt mot byggets egen infrastruktur slik at man i teorien kan styre alt fra touch paneler eller nettbrett.  Eksempelvis lys, gardiner, lerret osv. som er installert av elektriker.

Lyd, bilde og scenelys er av en slik kvalitet at man kan holde   minikonserter eller arrangere julebordet med DJ uten bruk av innleid ekstrautstyr. Ved hjelp av fleksible løsninger og tilkoblingspunkter for eksternt utstyr er man også rigget for de større arrangementene hvis behovet melder seg.

Salene er utstyrt med Phonak FM-anlegg for hørselshemmede. Dette gir en støyfri deltagelse i konferansen eller i møtet. De som har dette innebygget i høreapparatet trenger kun å synkronisere når de kommer inn i rommet. Andre får låne overganger for tradisjonell teleslynge.

Motordata / Motorgruppen

 

Hos den norske importøren av Mitsubishi og Renault har vi fått levere et auditorium i særklasse. Her er det 3 visningsflater pluss 2 støtteskjermer for foreleser. For ikke å glemme et fantastisk lydanlegg, lysstyring, scenelys og selvsagt enkel og intuitiv tilkobling og betjening.
I tillegg har vi utstyrt møterommene med intelligente presentasjonsløsninger integrert med Skype for business video, og innovativ bruk av interaktiv tavle.
Med PlayIPP digital skilting har vi også laget spennende og fleksible informasjonsskjermer, toppet med en lekker touchskjerm-løsning ved inngangen, der besøkende kan finne aktuell informasjon om selskapet og bilmerkene.

EB – Energiselskapet Buskerud

 

I det splitter nye Energibygget i Drammen, har vi fått gleden av å levere et bredt spekter av brukervennlige møteromsløsninger. Bookingskjermer utenfor alle møterommene, som er direkte integrert mot Microsoft Exchange, gjør det enkelt å utnytte kapasiteten godt. Og for første gang har vi innredet et fritthengende møterom ! Også spennende å få levere et Green room, for enkel tilgang til video-opptak og produksjon av eget materiell.

Lundin Norway AS

 

Ved innflytting i nytt hovedkontor på Lysaker, ble 3C Technology valgt som leverandør av AV-utstyr til alle møterom, samt operasjonsrom og beredskapssentral. Høsten 2015 leverte vi løsninger der ensartet bruk av alle typer rom sto i fokus. Med touchpanel på bordet med et enkelt brukergrensenitt, skal brukerne oppleve det som intuitivt å presentere og avholde videomøter uansett rommets størrelse og type. Med Crestron infrastuktur og Sony skjermer har vi levert løsninger som er godt integrert, og som vi er sikre på bidrar til en effektiv jobb-hverdag for selskapets ansatte.

Visma

 

Siden innflytting i nybygg på Skøyen i Oslo har vi hatt gleden av å levere og implementere audiovisuelle løsninger i alle møterom, samt i auditorier og kantiner hos Visma, i samarbeid med vår partner Visolit.
Det har de senere årene blitt standardiserte løsninger i alle nybygg i Norge, Sverige og Finland.
For enklest mulig bruk utstyres nå rommene med et lite touchpanel på bord, som betjener alt utstyr i rommet. Alle signaler sendes fra møtebord til projektor eller skjerm over en enkelt nettverkskabel, og brukerne får derfor alltid opp korrekt gjengitt bilde.
I store auditorier designer vi projeksjonsløsning tilpasset rommet, talerstol, samt tale- og programlyd. Ved store forsamlinger kan bilde og lyd fra projektor vises samtidig ut til andre rom.

Lindorff

 

I samarbeid med vår partner Eparter AS fikk vi oppdraget med å innrede Lindorffs nye hovedkontor i Hoffsveien i Oslo. Her designet vi en løsning med full automatikk i alle møterommene. Det vil si at når bruker kobler til sin PC eller Mac, så starter skjermen opp og viser riktig innhold i rett format. Når nestemann kobler seg til skifter bildet automatisk, og når møtet er over er det bare å koble seg fra.
Med et stort antall møte- og grupperom, samt auditorium og styrerom var dette et stort prosjekt, som vi er stolte av å ha levert.
I etterkant av installasjonen har vi også levert tilsvarende løsninger til Lindorffs nye kontor i Vilnius, Litauen.

Isachsen gruppen

 

Sammen med Kontorland i Drammen har vi levert en flott løsning til Isachsen Gruppens nye hovedkontor utenfor Drammen. Her er det et stort auditorium med enkel betjening og god lyd og bilde. I tillegg er det utrustet et styrerom og en rekke møterom med touchskjermer og betjeningspaneler.
Og for å informere ansatte og besøkende er det også lagt opp digital skilting i resepsjonen, heis og internt.

Forvaltningskompagniet

 

Forvaltningskompagniet valgte 3C til å utstyre felles møterom i et av sine nybygg på Lilleaker. Dette er rom som benyttes av alle leietakere, så krav til enkelhet, robusthet og kvalitet var høye.
Vi løste oppdraget ved å benytte store Samsung LED skjermer for optimal bildekvalitet, samt automatisk oppstart, kildevalg og avslutning av møtet.
Rommene fremstår derfor som rene og ryddige, med intuitiv tilkobling i bordbrønnene.

Arne Blystad AS

 

Hos Arne Blystad AS har vi levert integrerte AV-løsninger med touchskjermer tilpasset hvert enkelt rom, og også innfelt i vegg. Lyd med førsteklasses gjengivelse er diskret innpasset i rommene, og betjening av alle løsninger gjøres via romslige touchpaneler på bordet, med et særdeles brukervennlig grensesnitt.

EIKA

 

I 2014 / 2015 har vi fått oppdraget med å utruste EIKAs nye kontorbygg på Gjøvik og Hamar. Her har vi laget brukervennlige og robuste møterom med enkel betjening på Crestron touch paneler. Det er både enkle og doble møterom, samt større konferansesaler. Både møteromsbooking utenfor rommene og integrasjon av videokonferanse og Lync representerer effektiviserende og innovativ funksjonalitet i rommene.

EVRY

 

EVRY i Stavanger har flyttet inn i nytt bygg, og sammen med vår partner Rønning Elektro AS har vi levert lyd og bildeløsning i alle møterom, samt fellesområder og kantine.
Her er enkel betjening en grunnleggende funksjonalitet, med likt grensesnitt for bruker uansett kompleksitet. Utstyr i rommene varierer fra skjerm til projektor, og en eller to visningsflater.
Det er også levert informasjonsskjermer, samt elegante touch-skjermer utenfor møterommene som viser booking-status, og som er direkte integrert mot Outlook.

Farris Bad

 

Landskjente Farris Bad hadde behov for å oppdatere sine møterom og fantastiske styrerom.

Kundene etterspør digitale tilkoblinger, og styrerommet har behov for et løft. Vi har levert innovative løsninger med særdeles enkel betjening, dagslysskjerm fra DNP i styrerommet, touchskjermer i flere møterom, og generelt en skikkelig “makeover”.

Vi takker for tilliten, og gleder oss til videre samarbeide.

Digital Skilting

 

Det er utallige bruksmuligheter for digital skilting. Vi leverer først og fremst løsninger der det er behov for visning på flere flater og “kanaler”, på flere steder og gjerne med integrasjon av eksisterende materiell.

Travel Retail Norway / Duty Free

 

TRN driver duty free butikker på Norges fem største flyplasser.
Som en del av markeds-strategien er det stor fokus på digitale flater.
TRN benytter digital signage til å holde både kunder og ansatte oppdatert i sine butikker i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansand.
Vi er stolte over å være deres partner for utvikling og implementering av gode konsepter for digital skilting.

Veidekke

 

Veidekke har inngått en avtale om utrulling av PlayIPP digital skilting i Norge, Sverige og Danmark. Her brukes fleksibiliteten i PlayIPP til å gjøre innholdsdistribusjon enkelt, og både besøkende og ansatte får oppdatert informasjon på selskapets kontorer, og ikke minst ute i felten på de forskjellige prosjektene.

error: Content is protected !!