Visma

Visma

Visma

Visma er ett av Nordens raskest voksende selskaper og har hatt en sterk utvikling siden oppstarten i 1996. Allerede i 1999 ble selskapet etablert i utlandet, med Visma Software i Danmark og UK. 2000 endret Visma strategien til å inkludere både programvare og tjenester innenfor regnskap, finans og lønn. 2002 entret Visma markedet for offentlig sektor og i 2013 signerte Visma sin største avtale noensinne. Visma skal lage nettbasert løsning for skoleadministrasjon.

KONTRAKTSPERIODE

2007

KONTRAKTSVERDI

NOK 8 millioner

LOKASJON

Norge, Sverige og Finland

KONTAKTINFORMASJON

Oppgis på forespørsel

PROSJEKT

Auditorium, Videokonferanse, Møterom, Fellesområdet, Kantine

PROSJEKTLEDER

Pål Sigvaldsen

INDUSTRI

Programvare og konsulenttjeneste
Siden innflytting i nybygg på Skøyen i Oslo har vi hatt gleden av å levere og implementere audiovisuelle løsninger i alle møterom, samt i auditorier og kantiner hos Visma, i samarbeid med vår partner Visolit.

Det har de senere årene blitt standardiserte løsninger i alle nybygg i Norge, Sverige og Finland.

For enklest mulig bruk utstyres nå rommene med et lite touchpanel på bord, som betjener alt utstyr i rommet. Alle signaler sendes fra møtebord til projektor eller skjerm over en enkelt nettverkskabel, og brukerne får derfor alltid opp korrekt gjengitt bilde.

I store auditorier designer vi projeksjonsløsning tilpasset rommet, talerstol, samt tale- og programlyd. Ved store forsamlinger kan bilde og lyd fra projektor vises samtidig ut til andre rom.

error: Content is protected !!