Travel Retail Norway

Travel Retail Norway

Travel Retail Norway / Duty Free

Travel Retail Norway AS (TRN) er Norges ledende operatør av Duty Free, med butikker på Oslo lufthavn Gardermoen, Trondheim Værnes, Bergen Flesland, Stavanger Sola og Kristiansand Kjevik. Selskapet har positiv utvikling, med en omsetning på ca 4 mrd og 1100 medarbeidere. TRN eies av norske Norse-Trade AS og tyske Gebr. Heinemann.

“Vårt mål er å gi kundene en helt spesiell opplevelse, hver gang de besøker våre butikker. Det gjør vi ved å tilby døgnåpne butikker, et unikt vareutvalg, og ikke minst; motiverte og engasjerte medarbeidere som yter service i verdensklasse”.

KONTRAKTSPERIODE

2009

KONTRAKTSVERDI

NOK 15,6 millioner

LOKASJON

Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansand

KONTAKTINFORMASJON

Oppgis på forespørsel

PROSJEKT

LED skjermer, Videovegg, Digital Skilting, Holografisk 3D, Interaktive gulv, Virtuelle ansatte

PROSJEKTLEDER

Pål Sigvaldsen

INDUSTRI

Butikk/varehandel
TRN driver duty free butikker på Norges fem største flyplasser. Som en del av markeds-strategien er det stor fokus på digitale flater. TRN benytter digital signage til å holde både kunder og ansatte oppdatert i sine butikker i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansand.

Vi er stolte over å være deres partner for utvikling og implementering av gode konsepter for digital skilting.

Foruten løpende leveranser av enkeltskjermer, videovegger og system for web basert distribusjon av innhold til alle flater, har vi også gjennomført en rekke spesielle prosjekter.

Blant de mer skreddersydde løsningene finner vi:

  • Virtuelle ansatte – Spesialdesignet løsning med figurskåret projeksjonsplate, bakprojeksjon, spesialprodusert video og lyd.
  • Interaktive gulv – Projeksjonsløsning der innholdspresentasjonen på gulvet reagerer ved bevegelse, slik at besøkende opplever at innholdet endrer seg når de går over flaten.
  • Holografisk 3D – Vinterkampanje 2015, der vi bidro til å designe en kampanje med holografisk presentasjon i butikk med tematikk rundt nordlys og “arctic adventure”.
  • Gigant-projeksjon – installasjon og drift av 5 stk Barco projektorer a 26 000 ANSI lumen lysstyrke, som vi satt sammen til et sammenhengende bilde på 48 x 9 meter. Benyttet over sikkerhetskontrollen på Oslo lufthavn.
  • LED skjermer – ved åpning av ny butikk på Gardermoen i 2016 har vi fått levere 2 stk LED skjermer på 15 m2 hver seg, med P2,5 mm, som gir HD oppløsning på hver av skjermene. Videre har vi fungert som norsk representant for britiske Blynk, som har levert ovale LED skjermer, der vi har bistått ved installasjon, samt håndterer service og support.

error: Content is protected !!