Motor Data

Motor Data

Motor Data | Motor Gruppen

motorgruppen logo
Motor Gruppen har importert Mitsubishi siden 1975. I 2010 ble vi importør av Renault person- og varebiler til Norge, inkludert bilmerket Dacia. Gjennom vår forhandlerkjede Motor Forum har vi bilsalg og verksteder fra Ålesund til Kristiansand. Vi har solid kompetanse innen detaljhandel og ettermarked – og er stolte av å ha omtrent 150.000 biler på veien. Distribusjonsselskapet for deler og tilbehør, Motor Part, sikrer rask og feilfri levering av bildeler ut til verkstedene.

KONTRAKTSPERIODE

2016

KONTRAKTSVERDI

NOK 3 millioner

LOKASJON

Drammen

KONTAKTINFORMASJON

Oppgis på forespørsel

PROSJEKT

Auditorium, Videokonferanse, Digital Skilting

PROSJEKTLEDER

Ronnie Bech

INDUSTRI

Konsulentvirksomhet og detaljhandel med biler
Hos den norske importøren av Mitsubishi og Renault har vi fått levere et auditorium i særklasse. Her er det 3 visningsflater pluss 2 støtteskjermer for foreleser. For ikke å glemme et fantastisk lydanlegg, lysstyring, scenelys og selvsagt enkel og intuitiv tilkobling og betjening.
I tillegg har vi utstyrt møterommene med intelligente presentasjonsløsninger integrert med Skype for business video, og innovativ bruk av interaktiv tavle.

Med PlayIPP digital skilting har vi også laget spennende og fleksible informasjonsskjermer, toppet med en lekker touchskjerm-løsning ved inngangen, der besøkende kan finne aktuell informasjon om selskapet og bilmerkene.

PlayIPP løsningen rulles i mars 2017 ut til 70 forhandlere over hele landet.

error: Content is protected !!