Magazinet Event & Konferansesenter

Magazinet Event & Konferansesenter

Magazinet Event & Konferansesenter | Quality Hotel Grand

magazinet kurs og konferansesenter
Quality Hotel Grand åpnet dørene til Magazinet 1. mai 2016. Eventhuset har fått over 2000 m2 med fleksible løsninger. Lekkert innredet og med store vinduer får du utsikt til vakre Lågen. Magazinet har det beste innen audiovisuelt utstyr, og tilbyr lokaler som er helt unike på Østlandet. Konferanserom som kan tilpasses og har kapasitet oppti 620 deltakere, VIP lounge og 12 møterom.

KONTRAKTSPERIODE

2016

KONTRAKTSVERDI

NOK 1,6 millioner

LOKASJON

Kongsberg

KONTAKTINFORMASJON

Oppgis på forespørsel

PROSJEKT

Konferansesenter

PROSJEKTLEDER

Jan Erik Fjerdingstad

INDUSTRI

Kurs og konferanse
Denne installasjonen har det meste og beste av tekniske løsninger som er tilgjengelig i 2016. Det gamle biblioteket på Kongsberg er omgjort til et flerbruks konferanse og event-hus av beste klasse.  Hovedsal og tilhørende saler kan slåes sammen eller fungere enkeltvis.

Den tekniske løsningen inneholder lyd og bildedistribusjon styrt med Crestron styring. I tillegg til å styre lyd og bilde er det også installert grensesnitt mot byggets egen infrastruktur slik at man i teorien kan styre alt fra touch paneler eller nettbrett.  Eksempelvis lys, gardiner, lerret osv. som er installert av elektriker.

Lyd, bilde og scenelys er av en slik kvalitet at man kan holde   minikonserter eller arrangere julebordet med DJ uten bruk av innleid ekstrautstyr. Ved hjelp av fleksible løsninger og tilkoblingspunkter for eksternt utstyr er man også rigget for de større arrangementene hvis behovet melder seg.

Salene er utstyrt med Phonak FM-anlegg for hørselshemmede. Dette gir en støyfri deltagelse i konferansen eller i møtet. De som har dette innebygget i høreapparatet trenger kun å synkronisere når de kommer inn i rommet. Andre får låne overganger for tradisjonell teleslynge.

error: Content is protected !!