AKA Eiendom

AKA Eiendom

AKA Eiendom

AKA Eiendom Logo
AKA Eiendom feirer 40-års jubileum i 2017, og besitter per i dag 163 næringseiendommer over hele landet. Målet er å bygge opp AKA til Norges ledende, mest veldrevne og lønnsomme eiendomsselskap innenfor sin nisje.

På sitt hovedkontor HM49 på Hønefoss, Ringerike har selskapet valgt å bygge på en ny topp-etasje, og utruste denne til en administrasjons- og møtefløy. Hele prosjektet har vært preget av kompromissløse kvalitetskrav, og vi er svært stolte av å få levere det som antakelig har blitt Norges mest innovative konferansemiljø.

KONTRAKTSPERIODE

2017

KONTRAKTSVERDI

NOK 1,7 millioner

LOKASJON

Hønefoss

KONTAKTINFORMASJON

Oppgis på forespørsel

PROSJEKT

Styrerom, Møterom, Resepsjon, Videokonferanse, Digital Skilting, Møteromsbooking

PROSJEKTLEDER

Pål Sigvaldsen

INDUSTRI

Eiendom
I samarbeid med Office Center Hønefoss AS har vi hatt gleden av å levere en komplett gjennomarbeidet løsning, der alt er bygget rundt optimale brukeropplevelser. Alle signaler kan rutes fra rom til rom, og med en Crestron Fusion programvare-plattform er rommene ekstremt enkle å betjene. Faktisk behøver man ikke betjene i det hele tatt !

Når du skal ha et møte booker du møterom i Outlook slik du pleier, eller i Crestron Pinpoint app’en på telefonen din. Der ser du også hvilke rom i nærheten som er ledige når.

I det du kommer til møtet, kjenner rommet deg igjen, eller i hvert fall telefonen din, og rommet blir automatisk bekreftet opptatt. Hvis du vil kan du legge inn i Pinpoint profilen hva som skal skje når du går inn i rommet – f.eks at skjerm eller projektor skal velge «Presentasjon». Uansett vil skjermen slå seg på og vise en intern «TV-kanal» med nyheter og aktuelle bedrifts-hendelser. Samtidig er det uhyre enkelt å betjene rommene. Store touchpaneler på bordet er satt opp med logiske knapper. Skal du se på TV velger du «TV». Skal du blende av glassveggene i rommet trykker du på «blending».

Hvis eksterne skal delta i møtene trykker du på «Videokonferanse», og med et trykk har du koblet deg opp mot det virtuelle møterommet der andre kan koble seg opp med videoutstyr, Skype, web-leser eller bare ringe inn. Systemet for info på skjermer og projektor heter PlayIPP, og brukes også i resepsjonen og venteområdet, slik at informasjon automatisk oppdateres, og man kjapt kan oppdatere all info via et enkelt web-grensesnitt.

Møterommene er utstyr i henhold til størrelse og layout, og det er benyttet noe skjerm (opp til 98 tommer !) og ellers laserprojektorer med takinnfelte lerret og heiser.
Videokonferanse ivaretas av Cisco systemer i to av rommene, samtidig som man enkelt kan koble opp til det virtuelle møterommet.

Crestron Fusion og Crestron Pinpoint er tatt langt i dette prosjektet, og i tillegg til intern kompetanse med alle sertifiseringer har vi samarbeidet med Crestrons utviklingsavdeling i USA for å levere dette spydspiss-prosjeket. Alt utstyr er nøye integrert i rommene for å være minst mulig synlig når det ikke er i bruk. Rommene fremstår som svært delikate, og ikke minst behagelige å jobbe i.

AKA Eiendom AS har fått et flott møteromssenter med svært smidig og enkel betjening som gjør det intuitivt og effektivt å avholde alle typer møter

error: Content is protected !!