Starleaf videokonferanse for sømløse videomøter med enkel tilgang

StarLeaf videokonferanse

StarLeaf videokonferanse

StarLeaf videokonferanse

Starleaf videomøte

Møt hvem som helst, hvor som helst

Gjør ethvert møterom eller fokusrom til et brukervennlig videokonferanserom med Starleaf. De kraftige funksjonene samler team-medlemmer, kunder og partnere fra hele verden for å samarbeide og diskutere like enkelt som om de var i samme rom.

Eksepsjonell kvalitet, utrolig enkel å bruke

Starleaf videokonferanse gir høyoppløselig bilde og lyd av eksepsjonell kvalitet og garanterer en fullstendig sikker forbindelse. Løsningen gir også enestående inter-operabilitet, slik at du kan holde samtaler med hvem som helst, hvor som helst, uavhengig av hvilken video- eller telefonløsning de bruker.

Intuitiv, enkel, kraftig

Starleafs intuitive grensesnitt betyr at møter er enkle å delta i, og kan startes av alle uten noe trening eller hjelp fra IT. Trykk på knappen og møtet er i gang. Og med total interoperabilitet med systemer som Cisco, Polycom, Skype for Business og H.323 / SIP, utvider det virksomhetens rekkevidde og lar deg samarbeide med hvem som helst.

Administrasjon og drift

Implementert globalt, administrert sentralt

Uansett hvor mange brukere eller møterom du har eller hvor i verden de er – med StarLeafs kraftige administrasjonskontroll kan du oppdatere innstillinger fra et enkelt sted, sjekke enhets- og brukerstatus på et øyeblikk, og legge til nye møterom og brukerkontoer, alt fra et brukervennlig dashbord.

Møt og del på et øyeblikk

StarLeaf Pronto forvandler bedriftens møteroms-opplevelse slik at brukere kan presentere og dele innhold på et øyeblikk.

Bare koble Pronto til USB på den bærbare datamaskinen din, og skjermen blir øyeblikkelig delt med rommet slik at du er klar til å presentere umiddelbart.

StarLeaf-møtene dine er også synkronisert med romsystemet slik at du kan delta med ett tastetrykk.

Gratis nedlasting av StarLeaf app

StarLeaf-appen er en enkel, sikker og pålitelig applikasjon for meldinger, møter og samtaler. Det fungerer hvor som helst, på hvilken som helst enhet, slik at dine ansatte kan samarbeide, dele og diskutere like enkelt mens du er på farten som på jobben, og det er fullstendig interoperabelt med andre tredjeparts videosamtaleenheter.

Jeg vil vite mer om konsepter for StarLeaf videokonferanse tilpasset vår bedrift.

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg angående StarLeaf videokonferanse.error: Content is protected !!