Teams Meeting Rooms gjør det enkelt å bruke Teams i møterommet

Microsoft Teams Rooms

Microsoft Teams Rooms

Teams Meeting Rooms - Møteplattform med enestående brukeropplevelse

Hvordan har vi gjort det enklere for deg?

Teams Meeting Rooms gjør det enkelt å bringe Teams inn i møterommet på en profesjonell måte. Vi har kartlagt hva som fungerer og hva som ikke fungerer når det gjelder videomøter! Basert på dette har vi designet løsninger som forbedrer brukeropplevelsen og gir enkel tilgang og topp kvalitet på intelligente videomøter.  – når og hvor du ønsker – med Teams Meeting Rooms.

De første 8-10 minuttene av hvert møte er ofte bortkastet tid og penger med famling med ledninger, fjernkontroller og forskjellige dongler. Du må dele skjermen eller laste ned riktig app og sørge for korrekte innstillinger for lyd og bilde.

Med våre løsninger kommer møter i gang til avtalt tid ved å trykke på én knapp, fordi vi gjør alt enklere for deg fra start til slutt.

Enten du skal bruke møterommet til et vanlig møte eller et videomøte, så deler du data på akkurat samme måte. Ingen vanskelige ting å sette opp. Bare plugg i kabel i PC eller Mac, og du får opp bilde på skjermen. Start videomøter med å trykke “Delta” på touchpanelet. Kamera zoomer inn på de som er med i møtet, smarte mikrofoner fanger opp lyden fra den som prater.

Enkelt for brukere, IT og support!

IT og support har allerede nok å stri med, drift av videomøter burde ikke være en ting til på listen. Før Teams Meeting Rooms system fra 3C Technology, måtte IT og support være arkitekter for løsninger på videomøter, hardware og software, gjerne fra ulike leverandører for kamera, skjerm, controller, audio og software.

3C Technology leverer komplette konsepter med det du har behov for til små, mellomstore og store møterom. IT og support kan da bruke tiden på andre oppgaver.

Teams Meeting Rooms - What's in it for me?

Alt-i-ett

Komplette og utprøvde Teams Meeting Rooms løsninger som alltid fungerer

One-touch

Trykk «delta» på touch-panelet, og møtet er i gang.

Enkelt

Book rommet som vanlig. Koble til PC og du har bilde på skjerm. Videomøte er et trykk unna.

Budsjett

Lave, månedlige kostnader for møterom som alltid fungerer.

Sikkerhet

Sertifiserte Microsoft løsninger med standard oppsett.

Jeg vil vite mer om konsepter for Teams Meeting Rooms tilpasset vår bedrift.

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg angående Microsoft Teams Room.error: Content is protected !!