Møterom - 3C Technology | Audiovisuell ekspertise for deg !

Møterom

Møterom

Møterom med brukeren i fokus

Fokus på innholdet i møtet

Møterom skal være enkle å bruke! Det er lite som er mer frustrerende enn å forgjeves lete etter riktig kabel og rett fjernkontroll når du egentlig skulle brukt all energi på å få frem budskapet.

For det første, så kastes det bort veldig mye tid i møterom. For det andre, så koster dette veldig mye penger. Og for det tredje så skaper dårlige løsninger mye frustrasjon. Mange undersøkelser viser det samme. 20 % av alle møter går over tiden på grunn av problemer med det tekniske utstyret. Folk bruker i gjennomsnitt 8 minutter på å komme i gang med et møte fordi det er vanskelig og lite intuitivt.

Med vår hjelp kan du få akkurat det møterommet du trenger og ønsker.
3C har mange års erfaring å sette sammen løsninger som dekker akkurat dine behov, enten det er snakk om et enkelt møterom, et helt bygg eller mange lokasjoner rundt i verden. Vi baserer alle møteroms-design på grundig testing kombinert med vår svært omfattende erfaring.

Vi hjelper deg også gjerne med auditorier, konferanserom, samhandling, operasjonsrom og alle andre AV-tekniske behov.

Her kan du laste ned vår brosjyre om møteromsløsninger

Vi har levert utallige møterom gjennom årene.
Til alle typer kunder i alle typer bransjer. Og med et svært bredt spekter av ønsker, behov og budsjetter. Kontakt oss i dag, og book gjerne et møte med knappen nedenfor.

3C kan garantere at vi hjelper deg å finne de optimale løsningene på dine behov. Og vi tar deg gjerne med ut til tilsvarende kunder for å se våre gode løsninger brukt i praksis.

error: Content is protected !!