Følg Arbeidstilsynets nye råd rundt luftfuktighet på kontoret! - 3C Technology | Audiovisuell ekspertise for deg !

14

mai

Følg Arbeidstilsynets nye råd rundt luftfuktighet på kontoret!

Arbeidstilsynet kom med nye råd ved tilbakeføring til arbeid for kontorarbeidsplasser fredag 8.mai. Anbefalingen er at relativ luftfuktighet bør ligge på over 30 prosent i hvert kontorområde. Svært få bygg i Norge måler luftfuktighet i bygget i dag.

Airthings for Business hjelper deg følge rådene ved å gi deg full innsikt i din innendørs luftkvalitet inkludert live relativ luftfuktighetsdata — installert på bare noen minutter. En rask og enkel løsning for å sikre et sunt og produktivt miljø med effektiv energikontroll.

Tilbud på startsett
1x Hub for Business
3x Wave Mini for Business
2x Wave Plus for Business

En komplett løsning

Airthings for Business er en rask og enkel løsning for å sikre et sunt miljø innendørs. Med innsikt basert på data fra våre sensorer sikres produktivitet, godt miljø og effektiv energikontroll.

Løsningen krever minimal innsats for å installere. Ingen kabling er nødvendig, de trådløse multisensorene er batteridrevne og passer inn i alle typer bygg, gamle som nye. Installasjonen er unnagjort på meget kort tid og gir umiddelbar tilgang til data via dashboard, API-integrasjon eller mot andre løsninger som Slack!

Ikke gå glipp av vårt mai-tilbud som svarer på de nye rådene.
Kom i gang med et startsett i dag!

Post a Comment

error: Content is protected !!