PLAYipp - DIgital skilting for infoskjermer og medarbeider informasjon

PLAYipp

PLAYipp

PLAYipp digital skilting

Vårt valg når det gjelder system for digital skilting og infoskjermer

Vi har lagt ned mye arbeid i å undersøke markedet for å finne det beste systemet, og valgte til slutt å samarbeide med svenske PLAYipp.

PLAYipp er en løsning for informasjon og kommunikasjon. Den gjør det enkelt og trygt å håndtere digital informasjon. Hele løsningen leveres som en sky-tjeneste, og du styrer innhold og visningstider direkte på nettet på en pålogget side.

Dette er en løsning som bidrar til å skape høyere produktivitet, lavere fravær og stolte medarbeidere. Og det legger til rette for at medarbeiderne på en enkel måte får bidratt med sine ideer og sin kompetanse.

Du kan publisere det innholdet du ønsker til alle typer visningsflater. Vi pleier å dele opp skjermen i flater, og tilpasse inndelingen etter dine behov. Typisk bør det være noen flater som har automatisk informasjon. Det kan være nyheter, vær, sosiale medier. Men du kan også legge til alle typer materiell og enkelt lage egne PLAYipp “widgets”. Med dem kan du få flere til å bidra med status og annen info, som vises løpende på skjerm.

Medarbeiderinformasjon

Alt du har av materiell kan også brukes til å sende til medarbeidernes mobil telefoner. PLAYipp fokuserer mye på verdi for medarbeiderne. Målet er å engasjere til å bidra med innhold av egen interesse. PLAYipp CONNECT når medarbeiderne på deres personlige plattform. PLAYipp DIGITAL SIGNAGE skaper oppmerksomhet og engasjement på arbeidsplassen.

3C har samarbeidet tett med PLAYipp siden 2009, og har bred erfaring med løsninger til alle typer formål.

Hvis du leter etter brukervennlig digital skilting, som er særdeles fleksibel og enkel å administrere, så har du kommet riktig nå.

Sikkerhet
PLAYipp driftes på en sikker server i en fjellhall i Sverige. Alle player-enheter i systemet behøver kun UTGÅENDE nettverk på helt standard nettverks-porter, slik at det ikke er noen risiko for at systemet lager hull i datasikkerheten din.

Les mer HER

PLAYipp digital skilting
error: Content is protected !!