LED skjermer – storskjerm som virkelig får frem budskapet

LED skjermer

LED skjermer

LED skjermer for de store opplevelsene

Storskjerm - Når skjermstørrelse ikke måles i tommer, men kvadratmeter.

Noen ganger må man slå på stor-tromma. Når du har behov for at budskapet ditt virkelig skal synes og bli lagt merke til, sier vi som amerikanerne «go big or go home»!

Vipps

Unike muligheter med unik infoskjerm

En LED-vegg er et sett med flere skjermer koblet sammen for å danne en enkelt skjerm. Individuelle moduler kobles sømløst sammen for å danne ubegrensede størrelser og former – noe som gjør LED skjermer svært gunstige til innendørs og utendørs arrangementer som krever store- eller tilpassede skjermer

LED skjermer dekker en rekke bruksområder enten du skal skape en informativ og imponerende skjermvegg i resepsjonen, i et stort fellesområde, på messer, som visningsflate i en konferanse-sal eller i et auditorium. 3C Technology har løsningen som passer til ditt formål.

LED-skjermer gir også unike muligheter slik at du kan vise spesifikt innhold til bestemte tidspunkter i løpet av dagen og nå ulike målgrupper. Muligheter for et variert innhold gjør LED-displaytavler perfekte for blant annet effektiv merkevaremarkedsføring.

Med våre LED-løsninger kan du presentere fra alle typer kilder, og vi kan levere komplett med nettbaserte systemer for innholds-oppdatering.

Whats in it for me?

Alt-i-ett

Komplette og ferdig driftssatte løsninger som alltid fungerer med høy wow-faktor.

Lysstyrke

Høy lysstyrke som automatisk justeres etter omgivelsene.

Driftssikkert

Panelene har en levetid på 100 000 timer. Det er 25x så mye som projektor.

Budsjett

Lav månedspris over 3-7 års avtale.

Skreddersøm

Skjerm som tilpasses dine lokaler og dine informasjons-behov

Jeg vil vite mer om LED skjerms løsninger tilpasset vår bedrift.

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg angående innendørs LED skjermer.
3C Technology er forpliktet til å beskytte og respektere personvernet ditt. Vi jobber hardt for å følge det regelverk om personvern som til en hver tid er gjeldende.
error: Content is protected !!