LED skjermer

LED skjermer

LED skjermer for de store opplevelsene

Når skjermstørrelse ikke måles i tommer, men kvadratmeter.

Noen ganger må man slå på stor-tromma. Når du har behov for at budskapet ditt virkelig skal synes og bli lagt merke til, sier vi som amerikanerne «go big or go home»!

Vipps

Unike muligheter

En LED-vegg er et sett med flere skjermer koblet sammen for å danne en enkelt skjerm. Individuelle moduler kobles sømløst sammen for å danne ubegrensede størrelser og former – noe som gjør LED skjermer svært gunstige til innendørs og utendørs arrangementer som krever store- eller tilpassede skjermer

En LED-skjerm dekker en rekke bruksområder enten du skal skape en informativ og imponerende skjermvegg i resepsjonen, i et stort fellesområde, på messer, som visningsflate i en konferanse-sal eller i et auditorium. 3C Technology har løsningen som passer til ditt formål.

LED-skjermer gir også unike muligheter slik at du kan vise spesifikt innhold til bestemte tidspunkter i løpet av dagen og nå ulike målgrupper. Muligheter for et variert innhold gjør LED-displaytavler perfekte for blant annet effektiv merkevaremarkedsføring.

Med våre LED-løsninger kan du presentere fra alle typer kilder, og vi kan levere komplett med nettbaserte systemer for innholds-oppdatering.

Whats in it for me?

Alt-i-ett

Komplette og ferdig driftssatte løsninger som alltid fungerer med høy wow-faktor.

Lysstyrke

Høy lysstyrke som automatisk justeres etter omgivelsene.

Driftssikkert

Panelene har en levetid på 100 000 timer. Det er 25x så mye som projektor.

Budsjett

Lav månedspris over 3-7 års avtale.

Skreddersøm

Skjerm som tilpasses dine lokaler og dine informasjons-behov

Jeg vil vite mer om LED skjerms løsninger tilpasset vår bedrift.

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg angående innendørs LED skjermer.
3C Technology er forpliktet til å beskytte og respektere personvernet ditt. Vi jobber hardt for å følge det regelverk om personvern som til en hver tid er gjeldende.
error: Content is protected !!