Interaktive flater - 3C Technology | Audiovisuell ekspertise for deg !

Interaktive flater

Interaktive flater

Interaktive flater

For den helt store WOW effekten er det viktig å engasjere dine besøkende

Interaktive flater på gulv eller vegg gir deg en svært engasjerende profilering, der du enkelt kan endre budskap og innhold.

Levende gulv

Opplev magien i et gulv som reagerer på dine bevegelser. Ingenting annet på gulvet enn et projisert bilde, og uante muligheter til å engasjere med bevegelse, effekter, spill og moro.

Du velger om bildet i bakgrunnen skal komme til syne eller bli dekket til. Det er enkelt å lage nytt innhold, og det finnes et stort antall effekter.

Med alltid oppdatert interaktive flater beholder du wow-faktoren.

Se mer HER

interaktive flater

Levende vegg

Med interaktive løsninger for vegg med både projektor og skjermer, skal vi klare å gi deg akkurat den levende effekten du håper på.

Du kan virkelig pirre nysgjerrigheten ved å la budskapet ditt komme til syne når noen passerer. Eller kanskje produktet ditt følger etter den som går forbi ? Våre interaktive flater kan tilpasses de fleste rom. Og vi kan styre om bevegelse skal måles helt inntil eller kanskje noen meter unna.

Uansett vil effekten være formidabel.

Se mer HER

Levende bord

I alt fra bardisker til samhandlings-bord kan våre interaktive flater med multitouch være det som skal til for å samle og inspirere.

Aktiviser barn, begeistre gjester. Bruk til spennende spill og nyttig informasjon.

Her er det bare fantasien som setter grenser.

Se mer HER

interaktive flater
error: Content is protected !!