Digital skilting

Digital skilting

Digital Skilting

Digital skilting og informasjon

 

Digital skilting er like aktuelt i butikker og handlesentre som på skoler, hotell og internt i bedrifter og fabrikker.
Vi bistår deg med alt fra en info-skjerm i resepsjonen eller vinduet til komplette systemer med store antall skjermer spredt over store geografiske områder.

PLAYipp

PLAYipp er vårt valg når det gjelder system for digital skilting / digital signage. Vi har lagt ned mye arbeid i å undersøke markedet for å finne det beste systemet, og valgte til slutt å samarbeide med svenske PLAYipp.

PLAYipp er en programvare som gjør det enkelt og trygt å håndtere digitale informasjonsskjermer. Hele løsningen leveres som en sky-tjeneste, og du styrer innhold og visningstider direkte på nettet på en pålogget side.

Tre nivåer av spillere gjør det enkelt å tilpasse til alle behov, og innhold kan vises på alle typer skjerm og projektor.

Hvis du leter etter brukervennlig digital skilting, som er særdeles fleksibel og enkel å administrere, så har du kommet riktig nå.

Sikkerhet
PLAYipp driftes på en sikker server i en fjellhall i Sverige. Alle player-enheter i systemet behøver kun UTGÅENDE nettverk, slik at det ikke er noen risiko for at systemet lager hull i datasikkerheten din.

Interaktive flater

For den helt store WOW effekten er det viktig å engasjere dine besøkende. Med interaktive flater på gulv eller vegg oppnår du en svært engasjerende profilering, der du enkelt kan endre budskap og innhold.

Interaktivt gulv

Opplev magien i et gulv som reagerer på dine bevegelser. Ingenting annet på gulvet enn et projisert bilde, og uante muligheter til å engasjere med bevegelse, effekter, spill og moro.

Interaktiv vegg

Med interaktive løsninger for vegg med både projektor og skjermer, skal vi klare å gi deg akkurat den levende effekten du håper på.

Interaktivt bord

I alt fra bardisker til samhandlingsbord kan våre levende overflater med multitouch være det som skal til for å samle og inspirere.

Public Display skjermer

Selve kjernen i digital signage er selvsagt skjermen, som er det mottaker av budskapet forholder seg til.
Vi leverer skjermer i alle størrelser, med og uten touch og med lysstyrke tilpasset det aktuelle miljøet. Innen- eller utendørs.

Som systemintegrator bruker vi primært skjermer fra anerkjente produsenter som Sony, Samsung, NEC og Philips. I tillegg benytter vi velprøvde industriskjermer når det er behov for andre størrelser og formater.

Gjennomgående bruker vi “public display” skjermer fra de ulike produsentene. Disse er uten TV-dekoder (slipper “NRK” avgift), og laget for å tåle kontinuerlig drift i et offentlig miljø.

Innfesting kan gjøres fra tak, gulv, vegg, i frittstående søyler, en eller flere skjermer samlet og så videre. Kort fortalt så tilpasser vi løsningen til ditt behov.

Kontakt oss i dag for en prat om mulighetene !

LED skjermer ute & inne

Når behovet er virkelig store og lyssterke skjermer, kan vi levere alle størrelser og former til bruk både ute og inne.

Vi ser et stadig økende behov for fleksibel skilting også utendørs, og når størrelsen teller er det ingenting som kan måle seg med en LED skjerm.

Dette er modulbaserte skjermer, som kan bygges opp i den størrelse og utforming du ønsker. Innhold kan publiseres direkte via web, via digital signage player, eller du kan koble til de aller fleste typer kilde (DVD,kamera,PC etc.).

For effektfull profilering, storformat annonsering i fullt dagslys eller andre behov for visning i stort format, kan vi hjelpe deg å finne den rette løsningen.

Digital skilting for hotell og konferanse

Basert på PlayIPP digital skilting, har vi gleden av å presentere en komplett løsning for hotell- og konferansemarkedet som ivaretar alle behov for digital skilting i en komplett løsning.

  1. Få frem tilbud og kampanjer med levende bilder
  2. Komplett tidsstyring over hva som skal vises hvor og når
  3. Miljøvennlig løsning som sparer papir
  4. Sparer de ansatte for mye henvendelser og manuell plakatering
Automatisk oppdatert informasjon på alle skjermer

Foruten rett informasjon på rett sted til rett tid når det gjelder kampanjer og tilbud, har vi utviklet en komplett integrasjon mot de mest brukte booking-systemene.
Dette gir automatisk oppdatering av f.eks. bookinginfo konferanserom og restaurant uten noe merarbeid for de ansatte.

Bare å legge inn booking som vanlig, og systemet henter automatisk opp rett info til rett sted til rett tid !

Gjester, ansatte og konferansedeltakere

Vår løsning omfatter full skalerbarhet, med ønsket størrelse og antall skjermer i resepsjon og fellesområder, små skjermer ved hvert konferanserom og gjerne også skjerm på bakrom for effektiv informasjon til de ansatte.

Enkelt å integrere mot Micros Fidelio Opera, Protel, Hot Soft m.fl. for automatisk henting av data.

Holografisk 3D

 

Skap en unik WOW opplevelse med Dreamoc holografiske kuber.

En fantastisk løsning for å skape oppmerksomhet og imponere.

Dreamoc display finnes i en rekke størrelser, og du kan plassere fysiske gjenstander inne i kuben, mens film og grafikk gir liv til dine presentasjoner.

Like egnet i resepsjonen som i butikklokalet.

En velprøvd løsning, som er benyttet av en lang rekke av verdens fremste merkevarer.

Se case eksempler HER

error: Content is protected !!