Arbeidsstyrken endrer seg – gjør du? - 3C Technology | Audiovisuell ekspertise for deg !

Millenials i arbeids-styrken

6

mai

Arbeidsstyrken endrer seg – gjør du?

Snart vil en stor del Millenials innta arbeidsmarkedet, og helt klart stille nye krav til arbeidsmetodikk og teknologi. Er du klar for det?

Noen analytikere mener at dette vil bli «Death by PowerPoint», lange foredrag fylt med grafer og bulletpoints til det kjedsommelige vil erstattes av visuell animasjon som fenger og forklarer. For å henge med i utviklingen må man være føre var, heller enn etter snar!

Mellom 2013 og 2015 vokste videomøte-bruken med 87%

Vil dette påvirke deg og din bedrift? Analytikere sier økt etterspørsel etter videokonferanser vil øke som et krav fra ansatte om enklere kommunikasjonslinjer enten det er Millenials, ansatte på andre lokasjoner eller hjemmekontor.

Disse gruppene trives når de er utstyrt med verktøy som er enkle å bruke og lett kommer i kontakt med andre ansatte. På grunn av dette har videomøter vokst massivt. Mellom 2013 og 2015 vokste videomøte-bruken med 87%.

Av de spurte selskapene hadde 71% flere videomøter i løpet av de to årene. Prognoser forventer en vekst i konferansetjenester på 4,1% fra 2014 til 2021.

Dette setter markedet i en tilstand av “rask og pågående endring”.  «Alle» kan installere systemer for videomøter, vår ekspertise er i å implementere og optimalisere din eksisterende og nye teknologi til å fungere sømløst og være enkelt å adoptere for arbeidsstyrken. 

Post a Comment

error: Content is protected !!