Ansatte

Ansatte

Ansatte

Jan_Erik_v2_BWJan Erik Fjerdingstad

Daglig leder/eier

Jan Erik startet i AV-bransjen i 1998, og har jobbet med et bredt spekter innen teknisk løsningsdesign, programmering og prosjektledelse.
Han er utdannet ingeniør ved Høgskolen i Buskerud, og har opparbeidet seg bred kompetanse innen både audiovisuelle løsninger på alle nivåer så vel som digital skilting

Tel: 41 51 77 15
E-post: jef@3ctechnology.no

Pål Sigvaldsen

Salgssjef/eier

Pål startet i AV-bransjen i 1998, og har siden da jobbet med salg, løsningsdesign og prosjektledelse.
Han er økonomi-utdannet ved NHH, og har opparbeidet seg bred kompetanse innen design av audiovisuelle løsninger på alle nivåer, digital skilting og prosjektledelse.

Tel: 46 800 900
E-post: ps@3ctechnology.no

Sissel_2_BW
Sissel Fagervold

Prosjektkoordinator

Tel: 456 00 883
E-post: sf@3ctechnology.no

Sissel startet i AV-bransjen i 2009, og holder tak i logistikk, koordinering og økonomi.
Hun er utdannet innen markedsføring og som teknisk tegner, og har bred erfaring gjennom drift av eget selskap gjennom 18 år.

Frank_BW
Frank E. Sand

Account manager

Tel: 48 06 22 41
E-post: fs@3ctechnology.no

Frank startet i AV-bransjen i 2001, og har omfattende erfaring med teknisk løsningsdesign og kundebehandling. Han har bygget seg opp en bred erfaring med å utvikle gode audiovisuelle løsninger, og parallelt fått en solid kompetanse innen videoløsninger så vel som digital skilting.

Kim
Kim C. Søiland

AV designer

Tel: 98 40 70 40
E-post: ks@3ctechnology.no

Kim har flere års fartstid med å designe og implementere brukervennlige løsninger, og har bakgrunn fra løsningssalg innen telecom og AV fra 2006.
Han jobber primært med kvalitets-sikring og gjennomføring av produkt-utvikling og leveranser.

Ronnie Bech

Key Account Manager

Tel: 481 52 485
E-post: rb@3ctechnology.no

Kristian_BW
Kristian Knutsen

AV-tekniker

Tel: 92 05 07 07
E-post: kk@3ctechnology.no

Kristian har mange års fartstid som tekniker og installatør. Siden 2010 har han jobbet med løsninger innen AV og videokonferanse, samt opplæring og support. Service og kundebehandling er gode beskrivelser av Kristian.

Svein_arne_BW-5
Svein Arne Standeren

AV-tekniker / bas

Tel: 95 09 08 01
E-post: sas@3ctechnology.no

Svein Arne har bakgrunn som elektriker gjennom 12 år og drev da også med AV-installasjoner. Etter dette hadde han i 5 år ansvar for AV-utleie i et større firma før han drev egen utleievirksomhet i halvannet år.

Bergen

Dan_Fredrik
Dan Fredrik Halvorsen

Daglig leder/partner

Tel: 92 89 59 88
E-post: dfh@3ctechnology.no

Dan Fredrik har lang fartstid innen AV-løsninger på Vestlandet. Han leder nå 3C Technology Vest AS etter å ha bygget seg opp en stor kompetanse som salgssjef hos Beko AS.

Georg
Georg Tveit Jørgensen

Partner

Tel: 40 40 69 12
E-post: gtj@3ctechnology.no

Georg har vært i bransjen siden 2005, og har bred erfaring med AV-løsninger av alle slag. Georg er utdannet elektriker, og behersker hele prosessen fra befaring og løsnings-design til prosjektledelse, programmering og konfigurering.

Ansatt Bergen tekniker
Marius Eide

AV-tekniker

Tel: 930 22 707
E-post: me@3ctechnology.no

Utdannet elektriker og har jobbet med dette de siste 17 årene. Har erfaring innen prosjektledelse, service, programmering og kundeoppfølging. Har også jobbet en del mot  AV-installasjoner.

Ansatte Bergen
Christer Gjerde

AV-tekniker

Tel: 986 37 875
E-post: cg@3ctechnology.no

Udannet innen IKT. Jobbet også som lærling på videregående skole med ansvar for AV utstyr i klasserom og rigging av lyd/bilde til diverse arrangement. Christer har god kompetanse på nettverk og er genuint opptatt av ny teknologi innen audiovisuelle løsninger.