Nye showroom i Oslo

Nye showroom i Oslo

Nye showroom i Oslo

Lite møterom i showrom hos Kontorrama i Oslo

Kontorrama AS har etablert et stort nytt showrom i Tvetenveien 11 på Helsfyr i Oslo. Vi har utrustet møterom og fellesområde med lekre og innovative AV-løsninger

Kontorrama beskriver seg selv slik:

Vi leverer møbler til bedrifter og offentlig miljø. Vi representerer de fleste anerkjente produsenter i Europa, og har et rikholdig produktspekter i alle prisnivåer. Vi holder til på Oslos østkant i det gamle lokalet til Timms Reperbane på Bryn.

Herfra betjener vi hele landet med rammeavtaler og har eget søsterselskap med utstilling på Marineholmen i Bergen. De betjener det sentrale vestlandet fra Stavanger i sør til Florø i Nord.

3C Technology er stolte over å kunne invitere våre kunder og samarbeidspartnere til et spennende showrom, der vi har lagt vekt på diskrete løsninger med høy kvalitet, brukervennlig trådløs tilkobling og enkel integrasjon av Skype videoløsninger.

Et av møterommene i Rom for fleres showrom på Skøyen

Rom for flere AS er en totalleverandør av møbler og interiør med over 50 ansatte fordelt på 9 lokasjoner rundt i landet. I Karenslyst Alle 20 på Skøyen i Oslo har vi samarbeidet om utrustning av det nye 1000 m2 store shorommet.

Rom for flere beskriver seg selv slik:

Rom for Flere er totalleverandør av møbler og interiør, og gjennomfører alt fra enkle produktleveranser til totalentrepriser.

Pr. i dag forhandler vi produkter fra over 300 produsenter. Vårt mål er å ikke være nok en møbelleverandør, men en samarbeidspartner som er pålitelig, etterrettelig og som setter kunden i fokus.

3C Technology er stolte over å kunne invitere våre kunder og samarbeidspartnere til et spennende showrom på Skøyen. Her er det stor fokus på forskjellige miljøer, med utstrakt bruk av digital skilting fra PlayIPP, samt lekre møterom, fokusrom og videokonferanserom, der enkel og funksjonsbasert bruk står i høysetet.