Månedens Crestron

Månedens Crestron

Månedens Crestron

Vi er stolte vinnere av «månedens installasjon» fra Crestron, med vår leveranse til Lundin Norway AS nye hovedkontor på Lysaker.

Lundin2

Lundin Norway samlokaliserte nylig hele bedriften i et nyoppusset bygg på Lysaker. Med blanke ark kunne 3C Technology spesialdesigne en AV-løsning for Lundin Norway med høyt fokus på funksjonalitet og brukervennlighet.
Som første oljeselskap drifter Lundin Norway hele sin virksomhet fra Oslo, og trenger derfor spesialrom som «Operations Room», «Press Room» og «Emergency Response Room». Dette betyr at de er helt avhengig av at alt fungerer til en hver tid og at AV-utstyret må møte høye krav til oppetid. Valget av utstyr falt derfor på en singel platform løsning med Crestron DigitalMedia. En solid, varig og skalerbar løsning for lyd og bildedistribusjon.

Alle rom styres fra Crestron touch paneler. Selv i de mest komplekse rommene har panelene samme lettbetjente brukerflater slik at en hver ansatt eller besøkende skal kunne bruke utstyret. De benytter Crestron Roomview for rombooking, rapportering og support. Et Crestron booking panel utenfor hvert rom går fra grønt til rødt når rommet er opptatt.

Prosjektet hos Lundin Norway er et godt eksempel på en fremtidsrettet integrasjon mellom IT og AV, hvor alle systemer snakker sammen over nettverk.
Les mer om denne installasjonen i desemberutgaven av Scandinavian Oil and Gas (PDF)