Møterom

Møterom

Brukervennlige Møterom

 

Fokus på innholdet i møtet
Det er lite som er mer frustrerende enn å forgjeves lete etter riktig kabel og rett fjernkontroll når du egentlig skulle brukt all energi på å få frem budskapet.
Med vår hjelp kan du få akkurat det rommet du trenger og ønsker.
Vi hjelper deg også gjerne med auditorier, samhandlingsrom, operasjonsrom og alle andre AV-tekniske behov.

Kontakt oss i dag for en gratis og uforpliktende befaring.
Møteromsløsninger – last ned brosjyre her

Intelligente møterom
intelligent_mtroom
Innovative møterom
inovative_mtroom
Trådløse møterom
wireless_mtroom

Noen av våre installasjoner

P1100414
P1100391
P1100407

Hos den norske importøren av Mitsubishi og Renault har vi fått levere et auditorium i særklasse. Her er det 3 visningsflater pluss 2 støtteskjermer for foreleser. For ikke å glemme et fantastisk lydanlegg, lysstyring, scenelys og selvsagt enkel og intuitiv tilkobling og betjening.
I tillegg har vi utstyrt møterommene med intelligente presentasjonsløsninger integrert med Skype for business video, og innovativ bruk av interaktiv tavle.
Med PlayIPP digital skilting har vi også laget spennende og fleksible informasjonsskjermer, toppet med en lekker touchskjerm-løsning ved inngangen, der besøkende kan finne aktuell informasjon om selskapet og bilmerkene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG_2077
LED TRN
visma

Siden innflytting i nybygg på Skøyen i Oslo har vi hatt gleden av å levere og implementere audiovisuelle løsninger i alle møterom, samt i auditorier og kantiner hos Visma, i samarbeid med vår partner Digisys AS.
Det har de senere årene blitt standardiserte løsninger i alle nybygg i Norge, Sverige og Finland.
For enklest mulig bruk utstyres nå rommene med et lite touchpanel på bord, som betjener alt utstyr i rommet. Alle signaler sendes fra møtebord til projektor eller skjerm over en enkelt nettverkskabel, og brukerne får derfor alltid opp korrekt gjengitt bilde.
I store auditorier designer vi projeksjonsløsning tilpasset rommet, talerstol, samt tale- og programlyd. Ved store forsamlinger kan bilde og lyd fra projektor vises samtidig ut til andre rom.

Møterom og undervisningsrom

 

Det er store forskjeller på behovene i møterommet. Om du skal vise en enkel presentasjon eller om alle i rommet skal kunne dele sine PC-/Mac-/Ipad bilder vil løsningene bli forskjellig. Men felles for alle er at løsningene som velges må være ryddige, intuitive, enkle å betjene og fungere godt over tid.

Vår kompetanse ligger i å ta utgangspunkt i behovene i hvert enkelt tilfelle, bygge tekniske løsninger som ivaretar disse best mulig, og som samtidig er skalert for fremtiden.

Det er mange forhold å vurdere i utformingen av et møterom, og vi er opptatt av er:

  • Oppstartstid for presentasjon
  • Interaktivitet
  • Logisk betjening
  • Gjenkjennelighet i alle rom

I tillegg er det selvsagt viktig å bygge en teknisk løsning med komponenter som fungerer sammen, og kan styres over samme plattform.
La oss være din partner for utforming og komplett leveranse av brukervennlige og driftssikre møte- og undervisningsrom. Vi bistår fra tegning til løpende support, og vi ønsker å hjelpe deg å finne løsninger som er optimale for dine behov og din drift.

Auditorier og styrerom

 

I auditorier, konferansesaler og styrerom er det gjerne mange flere hensyn å ta enn i mindre møterom.
Som regel er det aktuelt med både tale- og programlyd. Det kan være aktuelt med mange forskjellige kilder både for lyd og bilde, og i et moderne utstyrt rom integrerer vi betjeningen av en rekke forskjellige komponenter i et enkelt og brukervennlig panel.

Vi har lang erfaring og bred kompetanse i å utvikle brukervennlige og driftssikre løsninger, der lyd og bilde, akustikk og betraktningsvinkler, nettverksintegrasjon og design kommer sammen til et godt rom som gir deg en god arena for alle typer møter og presentasjoner.

I de siste auditoriene vi har levert, er løsninger som streaming, videoopptak og livefunksjon stadig mer fremtredende. Og vi leverer også scene- og effektlys, akustikkdemping, smarte touchløsninger og gjennomtenkte talerstoler med støtteskjermer.

Kontakt 3C Technology for mer informasjon om audiovisuelle løsninger for auditorier og styrerom.

Kontrollrom

kontrollrom

Kontroll- og operasjonsrom er svært viktige rom, som krever en grundig og systematisk tilnærming.

Vi har i mange år designet og implementert innovative løsninger for storskjerms-visning i denne type rom. Typiske løsninger her omfatter et større antall kilder i form av PC, arbeidsstasjoner, klienter, kamera og virtuelle kilder, som skal presenteres i definerte oppsett på en eller flere store skjermflater.

Vår erfaring omfatter løsninger for olje/offshore, politi, vannverk og IT driftssentraler, og vi er svært opptatt av å gjøre en grundig evaluering av behov, krav til redundans og ikke minst hvordan vi kan skape en løsning som er mest mulig brukervennlig uten å miste nødvendig fleksibilitet.

Virtuelle møterom

virtuelt, moterom

Endelig kan vi presentere løsningen for å virkelig knytte sammen mennesker uavhengig av teknologi.
Vi lanserer virtuelle møterom, der et ubegrenset antall deltakere kan kommunisere på tvers av videokonferanse, Skype, nettleser og telefon.

For enkel kommunikasjon mellom kolleger, kunder og forbindelser, kan du nå koble sammen mange ulike teknologier på en særdeles enkel og intuitiv måte.
Enten du bruker tradisjonell videokonferanse fra Cisco/Tandberg, Polycom, Sony etc, Skype for business/Lync eller bare en nettleser, kan du nå enkelt kommunisere med video, lyd og deling av dokumenter og skjermbilder.

Det er lett å koble seg opp mot det virtuelle møterommet, og det plass til 30 samtidige deltakere.
For møtedeltakere som ikke har anledning til å være med på video eller PC, så er det også mulig å ringe inn til møterommet og høre alle andre deltakere. Perfekt for deg som er på reise, eller for raske avsjekkinger underveis i møtet.

Møterommet er tilgjenglig 24/7, og gir deg store besparelser både i form av reduserte reisekostnader, men også bedre utnyttelse av ressursene.

https://join.easymeeting.net/3c/

FÅ 30-DAGERS GRATIS PRØVEVERSJONMøteromsbooking

 

Effektiv administrasjon av møterommene med direkte toveis oppdatering mot Exchange & Outlook

Vi leverer svært brukervennlige møtereservasjonssystemer fra Crestron og Evoko. Du får en berøringsfølsom skjerm som viser møteinfo og reservasjoner i «realtime», akkurat der du har bruk for det – utenfor møterommet.
Denne formen for interaktiv, digital skiltning reduserer muligheten for møteavbrytelser og reservasjonskonflikter, og bidrar til effektiv utnyttelse av rommene.

Du får full oversikt utenfor møterommet over bookinger, direkte reservasjon på skjermen og integrasjon mot MS Outlook/Exchange eller andre kalender-systemer.
Kontakt 3C Technology for mer informasjon om møteromsbooking.

Crestron Fusion Brosjyre

Evoko Room Manager Brosjyre

Møteromsbord

Skjermbilde 2016-05-04 kl. 14.10.50

For å sikre gode løsninger for tilkoblinger i møtebordet har vi valgt å designe helt egne møtebord. Vi kan tilby bord i alle størrelser og fasonger, og med et bredt utvalg overflater og understell. Og prisen er svært hyggelig!

Våre bord leveres med ferdige hull til kabelbrønner med utfrest kant for installasjon helt i flukt med bordplaten.

Overflate i finér leveres i hvit, svart, lys grå, mellomgrå og mørk grå
Laminat i bjørk, bøk og eik.
Understell i krom eller lakkert grå eller sort.

Med finér overflate kantes bordene med 1,5 mm heltre kanter, med laminat 2 mm plast.

Jeg vil gjerne bli kontaktet om priser på møtebord

Navn (*)

Firma

E-post (*)

Enkel tekst

Design i møterommet

 

Vi er vant til å jobbe tett med arkitekter og entreprenører i prosjekter der lyd, bilde og styringssystemer skal integreres i møterom, styrerom, auditorier, kantine, fellesområder etc.

Vi leverer mange møterom der vi benytter det siste av trådløs teknologi. Det gjør det mulig å vise bilder trådløst, betjene løsningen trådløst, lyd kan til en viss grad legges opp trådløst, og dermed er det mulig å holde et stramt og rent design.

Møte/undervisning1

Tavler og skinner i lekker utførelse. Alt kan leveres på mål for perfekt tilpasning til hvert enkelt rom.
Enormt utvalg med skillevegger, glasstavler, oppslag mv i samme serie.

lerret

For enkel betjening av de tekniske komponentene i rommet kan lekre betjeningspaneler felles inn i vegg, bord eller talerstol.

betjening

I et elegant rom kan projektor i taket virke forstyrrende. Løsningen kan gjerne være en motorisert speil-løsning der alt skjules over himling.

prosjektor

Tilkoblingspunkter i møtebord skaper ofte litt hodebry. Hvor går grensen mellom leveran-dørene. Og hvordan slippe å få «kabel-salat». Spør oss !

tilkobling

Motoriserte lerret kan også med fordel monteres i eller over himling. Gode løsninger for tilrettelegging allerede under byggingen.

lerret2

Høyttalere er ofte vanskelig å få plassert. Spør oss gjerne om råd for innfelling og andre måter å få god lyd som også ser bra ut

hottyaler
Jeg ønsker å bli kontaktet for mer informasjon

Firma

Navn (*)

E-post (*)

Telefon (*)